GenelGirişimcilik

ZENKIT ile Tanışmış Mıydınız?

Online Proje Yönetim Platformlarının en yeni adresi - www.zenkit.com

Son yıllarda birçok farklı proje yönetim platformu günlük hayatımıza giriş yapmış durumda. Yüzlerce proje yönetim, iş takibi, iş atama özelliklerine sahip olan uygulama mevcut. Bu uygulamaların her biri farklı görevler ve işler için kullanılıyor. Yapılacaklar listesi hazırlamak için Wunderlist programına, yapılacaklar, yapılıyor ve yapıldı gibi sütunlara sürükleyip bırakmak için ise Trello programına aşina durumdayız.

Bizlerin yapacaklarımızı hatırlatan takvimlerimiz; örneğin Google Calendar gibi araçların hepsinin bir çatı altında olmasını istemez miyiz? Zenkit’in farkı da zaten burada. Her şeyi bir programla tutmaya çalışıyor ve böylece bir programda tüm işlerinizi halledebiliyorsunuz, bir projeyi tamamen yönetebiliyorsunuz.

Zenkit’in Diğer Uygulamalardan Farkı Ne?

Zenkit’teki farklı görünüm seçenekleriyle yapacaklarınızı dilediğiniz şekilde göz önünde tutabilirsiniz. Zenkit; liste, tablo, kanban, takvim ve fikir haritası (mindmap) şeklinde beş ayrı görünüm sunmaktadır. Sadece tek tıklamayla verilerinizi, listelerinizi, işlerinizi dilediğiniz şekilde görebilirsiniz.

Doğru araçları bulmanın ne kadar zor olduğunu iyi biliyoruz. Basit bir proje yönetim uygulaması ile projelerinize başlarken ilk başta kolay halledilebiliyor fakat sonradan proje derinleştikçe, ekip sayısı arttıkça bazı tıkanmalar ve zorluklar söz konusu olabiliyor. Detaylı hazır kalıplı bir Proje Yönetim Platformu kullanması da çok yorucu olup ayrıca performansınızı düşmesine sebep olabiliyor.

Zenkit ise basit kullanımı, detaylı içeriği sayesinde tüm bu dezavantajları bertaraf ediyor.

Zenkit’i herhangi bir proje için kullanabilirsiniz!

Projenizin mutlaka bir yazılım projesi olması gerekmiyor. En karışık projelerinizde veya en basit projelerinizde dahi Zenkit’i kullanabilirsiniz. Örneğin, bir yemek daveti verecekseniz dahi Zenkit’i kullanabilirsiniz.

Zenkit Product 1 - ZENKIT ile Tanışmış Mıydınız?

Peki, Yemek Daveti için ne gerekiyor?

Tabii ki bir alışveriş listesi. Marketten, manavdan veya kasaptan alacağınız farklı ürünlere ait listeyi örneğin Wunderlist programıyla hazırladığınızı düşünün. Burada eksik olan tek şey yapacaklarınızın durumunu görmek. Bunun için Trello’nun kanban görünümüyle listenizdeki başlıkları rahatlıkla “yapıldı”, “yapılıyor” gibi sütunlara sürükleyip bırakmak mümkün. İşte bu iki farklı yöntem için artık iki ayrı programa ihtiyaç yok! Zenkit bu iki fonksiyonu barındırdığı gibi başka imkanlar da sunuyor. Farzedelim ki yaptığınız alışverişin ne kadar tuttuğunu görmek istiyoruz, o zaman tek tıkla tablo fonksiyonunu kullanarak tutarlarınızı, adetlerinizi tablo halinde görüntüleyebilirsiniz. Eğer daha da detaylandırmak isterseniz alışverişi hangi gün ve saatte yapacağınızı, daveti hangi gün vereceğinizi takvim görüntüsüne geçerek oluşturabilirsiniz. Son olarak fikir haritası (mindmap) seçeneği de elinizin altında mevcut.

Zenkit Asmo - ZENKIT ile Tanışmış Mıydınız?

Biz de startupnedir ekibi olarak Zenkit kullanıyoruz ve çok memnunuz. Siz de eğer girişiminizi ve ekibinizi daha kolay yönetebilmek istiyorsanız buradan Zenkit’e kayıt olabilir ve böylece startupnedir’e de katkı sağlamış olursunuz. Unutmayın, Zenkit 5 kişiye kadar olan ekipler için ücretsiz! 

Etiketler

Benzer Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı